Bedrijven & organisaties

De bijdrage aan verkeersveiligheid van jouw organisatie staat of valt met het individuele gedrag van je werknemers die zich dagelijks op de baan begeven. Hun gedrag positief beïnvloeden is één van de belangrijkste hefbomen naar het voorkomen van materiële schade, of erger nog het in gevaar brengen van het eigen leven en dat van andere weggebruikers.

Live getuigenis om te sensibiliseren voor een veilig verkeer door Getuigen onderweg vzw

Wat bieden wij?

Dagelijks worden we via het  nieuws geconfronteerd  met berichten over zware verkeersongevallen. Dit zijn vaak korte berichten. Velen onder ons zijn zich echter niet bewust van de grote gevolgen die deze verkeersongevallen met  zich meebrengen.  Getuigen onderweg wil daarom de impact van een verkeersongeval tonen. Dit om keuzes die we dagdagelijks moeten maken in het verkeer positief te beïnvloeden.

Een verkeersslachtoffer, nabestaande of veroorzaker komt in jouw bedrijf/organisatie zijn/haar ervaringen delen. Dit stimuleert de werknemers om zich op een meer veilige manier te begeven in het verkeer.

Wat kan je verwachten?

Live getuigenis om te sensibiliseren voor een veilig verkeer door Getuigen onderweg vzw

praktische info

Te voorzien voor getuige & buddy

Grote kleine lettertjes

Het organiseren van een getuigenis is maatwerk. Vanwege een zorgvuldige en respectvolle omgang met onze getuigen vragen we om het factuur te voldoen binnen de 7 werkdagen na de bevestiging van de geplande getuigenissen. Indien na bevestiging de planning gewijzigd of geannuleerd wordt, zal de betaling gedeeltelijk teruggestort worden met een bedrag van 100 euro.  Verplaatsen of annuleren kan enkel schriftelijk en gemotiveerd via info@getuigenonderweg.be

Live getuigenis om te sensibiliseren voor een veilig verkeer door Getuigen onderweg vzw

Graag ook een getuigenis?

iets voor jou?

middelbare scholen

Vraag een getuigenis aan als
middelbare school.

bedrijven / organisaties

Vraag een getuigenis aan als
bedrijf of organisatie.

Getuigen

Word getuige en deel jouw
ervaring.

buddy's

Word buddy voor een getuige.

ervaringen

quote e1651152909732
quote 1

onze partners