Voor wie?

Getuigen onderweg vzw bestaat dankzij de getuigen en buddy’s die zich inzetten om hun ervaringen te delen bij scholen, bedrijven en organisaties om te sensibiliseren rond verkeersveiligheid.

Naast een uitgebreide vrijwilligerswerking rekenen we voor het financiële plaatje op giften. Elke bijdrage zorgt ervoor dat we onze doelstelling, een veiliger verkeer, kunnen bereiken.

Live getuigenis om te sensibiliseren voor een veilig verkeer door Getuigen onderweg vzw

Middelbare scholen

Getuigen onderweg vzw wil middelbare scholieren sensibiliseren rond verkeersveiligheid. Dit doen we door authentieke ervaringen van verkeersslachtoffers, naasten, nabestaanden of veroorzakers voor de klas te brengen. Doordat zij hun ervaring delen en in interactie gaan met de leerlingen, creëren we een duurzame impact bij de leerlingen.

Wil je ook jouw leerlingen sensibiliseren voor een veilig verkeer?

Bedrijven & organisaties

De bijdrage aan verkeersveiligheid van jouw organisatie staat of valt met het individuele gedrag van je werknemers die zich dagelijks op de baan begeven. Hun gedrag positief beïnvloeden is één van de belangrijkste hefbomen naar het voorkomen van materiële schade, of erger nog het in gevaar brengen van het eigen leven en dat van andere weggebruikers.

Wil je als bedrijf ons ondersteunen?

interesse? Vraag een getuigenis aan

ervaringen

quote e1651152909732
quote 1

onze partners